Dags att lära känna mig bättre…

jonasJag tänkte att jag skulle presentera mig själv lite närmare så att ni får en uppfattning om vem jag som skriver är. Än så länge vet ni bara att jag är 24 år, född och uppvuxen i Lingbo och att jag arbetar på ett bageri. Den här bloggen handlar om mig och mitt liv i Lingbo, och jag gör förstås mycket mer än att bara arbeta. Men först måste jag nog ändå berätta lite mer om arbetet, så att ni vet hur mitt liv ser ut. Att arbeta på ett bageri innebär att man går upp okristligt tidigt på morgonen för att hinna baka. Det innebär ju också att man slutar tidigt på dagen, men att man då också måste gå och lägga sig okristligt tidigt på kvällen.

Vissa veckor arbetar jag i själva bageriet, och går upp i ottan och bakar, och vissa veckor arbetar jag i konditoriet som då mer handlar om att sälja bakelser till folk. Typ alltså. Och då har man en lite mer normal dygnsrytm. Det är inte alltid helt lätt att ställa om kroppen på det här viset, men jag trivs både i konditoriet och i bageriet. Däremot skulle jag inte trivas med att enbart arbeta i bageriet, så det här är ändå en lösning som passar mig väldigt bra och som jag trivs med.

När jag inte arbetar tycker jag om att meka med min bil, åka cross, titta på film, umgås med vänner… Ja, ungefär helt normala saker alltså. Så förvänta er lite av varje i den här bloggen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *