Den bästa serien

Min favoritserie genom tiderna är Prison Break (http://www.imdb.com/title/tt0455275/). Det är en serie som verkligen har allt – bra karaktärer, en intressant handling och definitivt en stor dos av spänning. Den är så spännande att man nästan mår dåligt när man ser den, och det går inte att sluta titta. Jag såg den inte när den gick på teve utan när den hade kommit ut på DVD, och jag kan säga att jag sträcksåg hela serien med avbrott för att jobba, sova lite och annat som man måste göra. Varenda avsnitt slutar med en cliffhanger som är så spännande att man bara måste slå på nästa.

En annan sak som är bra med serien är att andra, tredje och fjärde säsongen är lika bra som den första. En del serier har en riktigt bra första säsong men lyckas inte göra en bra uppföljare. Prison Break är lika bra genom hela serien, trots att varje serie handlar om något ”nytt” (fast ändå som en fortsättning på den förra). Det blir liksom aldrig tråkigt. Man sitter som på nålar hela tiden, och jag är verkligen imponerad över att de som har gjort serien har lyckats komma på allting.

Det finns också en avslutande film som heter The Final Break som handlar lite mer ingående om vad som hände i slutet av fjärde säsongen, eftersom den lämnar en del frågor obesvarade. Så om ni inte har sett Prison Break så tycker jag definitivt att ni ska göra det. Själv har jag sett den flera gånger, och det är nästan lika spännande varje gång. Det är så otroligt mycket handling att man hinner glömma bort hälften mellan gångerna! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *