En bra låt

Just nu sitter jag och lyssnar på American Girl med Tom Petty and The Heartbreakers, och jag känner att den är så bra så att den förtjänar en plats i min blogg. Här kan ni njuta av en liveversion av låten.

Om jag skulle beskriva min musiksmak så skulle jag säga allätare. Det låter kanske trist eftersom det ju i princip inte säger någonting, men jag lyssnar verkligen på väldigt många olika genrer så jag kan inte placera mig själv i något fack. Sedan finns det förstås genrer som jag inte lyssnar på också, och genrer som jag rentav ogillar. Country är till exempel ingen favorit.

Jag är ganska förtjust i gammal musik, som till exempel Frank Sinatra och Tony Bennett. Ibland önskar jag att jag levde på den tiden, när den här typen av musik spelades när man gick ut på restaurang. Dessutom var alla så mycket mer eleganta då. Man hade finare kläder och det verkar som att det var en så härlig stämning, förutom då kanske att de rökte som borstbindare och att det fanns ganska stora orättvisor i samhället. Men själva känslan skulle jag vilja uppleva.

Men som sagt, jag har ingen direkt favoritgenre utan jag gillar olika. För att nämna några band/artister som jag lyssnar på så är det till exempel Black Sabbath, Joakim Thåström, Weeping Willows, The Coral, Metallica, Timbuktu, Journey, Mando Diao, Aerosmith, U2 och Elvis. Och så en massa fler förstås. Det är svårt att komma på så där på rak arm så jag blev faktiskt tvungen att kolla igenom mina Spotify-listor lite snabbt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *