Nu ryker pojkrummet

Jag är 24 år gammal och har inte bott hemma sedan jag var 18, men mina föräldrar har sparat mitt rum så som det såg ut när jag lämnade det – tills nu. Alltså, nu låter det som att de inte ens har städat rummet och att sängen fortfarande står obäddad som när jag lämnad den, men så sentimentala är de inte. Vad jag menar är att de inte har gjort om rummet sedan jag flyttade hemifrån. Men nu är det tydligen dags, för nu ska mitt rum bli ett kombinerat flugfiskebindnings- och syrum. Det ska helt enkelt bli ett hobbyrum, och där ska det också finnas en bäddsoffa för att eventuella nattgäster ska få plats.

tvättställetJag har absolut inget emot att de gör om mitt rum. Det känns faktisk bra, för även om jag alltid kommer att se det huset som mitt hem så känns det lustigt att mitt pojkrum skulle finnas kvar. Den tiden kommer liksom aldrig tillbaka. Mina föräldrar har även gjort om lite annat i huset sedan jag flyttade. Badrummet är till exempel helt nyrenoverat och det blev riktigt snyggt. Där finns bland annat ett nytt tvättställ i svart marmor som jag är helt förälskad i. Det är ett fristående tvättställ, så det ser i princip ut som en rund skål bara och det är hur snyggt som helst. De köpte tvättstället på bygghemma.se där de fick ett riktigt bra pris.

Jag har faktiskt funderat lite på om man skulle börja titta efter hus. Jag trivs i min lägenhet, men jag skulle gärna ha ett hus och då speciellt för att jag vill ha ett eget garage där jag kan hålla på med bilen och crossen. Som det är nu måste jag göra det utomhus eller hos min föräldrar, och det är inte helt optimalt. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *