Sommarläsningen tar över mitt liv

Nu är jag ungefär i mitten av semestern och njuter för fullt av ledigheten. De flesta har späckade scheman under sin ledighet, men jag är klokare än så. Jag vet att ledighet betyder ledighet, och har verkligen tagit det superlugnt och skönt hela semestern. Största delen av tiden har jag faktiskt legat kvar i sängen och läst ända fram till lunch. Därefter har jag ätit, kanske tagit en promenad, besökt nån vän eller sådär och sedan bara vilat i soffan på eftermiddagen och kvällen framför tvn. Livet precis som jag vill ha det.

Den enda nödvändiga shoppingen
Jag handlade ju in så otroligt mycket nya böcker under senaste bokrean på stan och har verkligen blivit i behov av mer förvaring dock. Det är väl det enda ansträngande jag orkat med under vilan här. Hittade däremot snygga bokhyllor som jag har köpt hem, men frågan är bara vart de ska få plats? Passade på när jag hittade bra priser på trademax. Brukar surfa ut dit ibland och hålla kolla på deras rea. Där kan man ofta hitta fynd! Har en del andra möbler här hemma som jag köpt därifrån och har alltid varit nöjd.

En sväng med min brorsdotter till parken
Igår tog jag med mig min brorsdotter till parken en sväng så att han kunde få tid och åka iväg till tandläkaren och frisören ostört. Hon är precis som jag en riktig läslus så vi satt där med varsin bok i gräset. Hon har precis börjat läsa Harry Potter serien vilket jag tycker är superroligt. Det är en serie som alla barn borde läsa minst en gång i livet enligt mig. Utöver det finns det en del andra serier också såklart, som Narnia, Sagan om isfolket och Fem. Men man ska inte styra barn så mycket heller, utan låt hellre de få upptäcka själva genom att vara en dag i biblioteket eller så. Det tror jag är klokare.

läsning på gräsmattan
Alla sätt att läsa är bra 🙂

När brorsan hämtade hem lilljäntan tog jag mig en lång promenad i skogen med grannens hund och nu tänkte jag slå på ett avsnitt av GOT här och bara njuta av det faktum att jag inte behöver ställa någon klocka i morgon bitti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *