Suget efter hus blir allt större

Jag har skrivit lite förut om att jag börjar bli lite sugen på att köpa hus, och det suget blir allt större. Dels vill jag ha ett garage där jag kan vara och hålla på med crossen, men det vore också väldigt skönt att ha ett ställe som är ens eget, där man får göra vad man vill. Inga grannar på andra sidan väggen och en egen trädgård där man kan grilla eller sola eller göra vad man känner för utan att behöva tänka på någon annan.

En del av mina kompisar bor redan i hus och andra håller på att leta eller köpa hus. Så man blir bra sugen. Men det är ju mycket jobb med hus också. Jag var hos en vän förra veckan som är på gång och ska byta fönster i kåken och det är ett ganska stort projekt. Men det ger ju väldigt mycket också, i form av sänkta uppvärmningskostnader till exempel då värmen inte försvinner rakt ut genom dåliga fönster på vintern. Det är halva priset på pvc just nu hos Nordiska Fönster så det skulle han satsa på, och det är klass A på både energi och PVC-karm så det är en väldigt bra investering. Underhållsfria fönster med maximal livslängd och kvalitet, och så halva priset på det. Snacka om en bra deal!

Det är viktigt det där med att hitta sådant som både är bra kvalitet och bra priser. Det ska vara prisvärt helt enkelt, och kan man sedan pricka in en kampanj eller rea så är det ju ännu bättre. För kvalitet måste det vara när det gäller sådana investeringar. Det går inte att köpa det billigaste bara för att man är snål, det får man betala för sedan när det man har köpt har dålig hållbarhet eller saknar de egenskaper som man egentligen var ute efter. Men Nordiska Fönster verkar ju definitivt veta vad de pratar om.

Men hur som helst, det skadar ju inte att börja hålla ögonen öppna när det gäller hus. Man behöver ju inte leta aktivt, men man kan ändå slänga ett getöga då och då bara för att man är nyfiken, och skulle det dyka upp något som känns helt perfekt så är det ju ingen skada skedd med att gå på visning. Jag tänker absolut inte hasta in i något bara för att jag vill ha ett hus, utan det ska vara ett hus som verkligen känns bra i alla aspekter. Och är det något som inte känns bra så ska det i alla fall finnas möjligheter för förbättring. Läget är ju till exempel en sak som man aldrig kan förändra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *