The Big Apple

Som ni kanske vet vid det här laget så trivs jag väldigt bra här i Lingbo, men jag tycker också om att resa. När jag var liten reste jag mycket inom Sverige med min familj och jag har också åkt till Spanien, Grekland och Turkiet tillsammans med kompisar. Mitt drömresmål är USA och då närmare bestämt New York. Det sägs ju att New York är världens huvudstad och världens bästa stad, och jag känner att man bör se den innan man dör. Jag vet inte ens vad jag vill göra där, jag vill bara uppleva atmosfären, se alla skyskraporna och bara känna hur det är att vara i en så stor stad.

Det finns ju förstås massor att göra och se där, så om jag faktiskt skulle åka dit så skulle jag definitivt ta reda på mer och hitta mina egna guldkorn. Det finns också fler ställen som jag gärna skulle besöka i USA, som Los Angeles och Miami, men om jag måste välja så blir det definitivt New York. Och jag ska dit någon gång, det har jag bestämt. Det gäller bara att man har råd och tid och helst någon att åka med. Det är ju roligare att ha sällskap på semestern. Det optimala vore ju en flickvän förstås, men jag har inte träffat den rätta än.

Det finns också många fler länder i världen som jag skulle vilja besöka. Japan ligger högt på listan, och likaså Nya Zeeland och Australien. Men som sagt, New York ligger högst i toppen och en dag ska jag dit. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *