Välkommen till min blogg!

Välkommen till det första inlägget i min nya blogg! Jag heter Jonas och här kommer jag att skriva om lite av varje. Jag bor i en liten by som heter Lingbo och här har jag bott sedan jag föddes. Enligt mig har Lingbo bara fördelar, vilket väl är en åsikt som skiljer mig från många andra yngre från mindre orter som gärna flyttar till större städer när de blir vuxna och skapar sig ett eget liv. Jag tycker visserligen att det är roligt att resa, men när jag har varit ute och sett världen längtar jag alltid hem till Lingbo igen. För mig är Lingbo lugn och trygghet, och det är något som man verkligen behöver i den här hektiska tidsåldern vi lever i.

Så vem är då jag? Jag skulle nog beskriva mig själv som en ganska vanlig kille. I skrivande stund är jag 24 år och jag jobbar på ett bageri/konditori. Egentligen är jag utbildad bilmekaniker, men som ni vet så är det inte bara att välja och vraka mellan jobb så jag hamnade helt enkelt på bageriet istället för i verkstaden. Fast det var ändå ett ganska medvetet val eftersom jag alltid har tyckt om att baka, och som det känns nu är det snarare där jag har min framtid än inom bilar. Men det där vet man ju aldrig. Jag tar livet lite som det kommer, och just nu trivs jag där jag är. Vad som händer sedan får vi se, och det är ju det som är tjusningen med framtiden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *